Verkkokauppa / Kauneus ja terveys / Kauneus ja terveys / Blueberry Living
Tuoteryhmät
Merkit
Pikahaku

Blueberry Living


 Kuva   Tuotenimi+   Hinta 
Blueberry Living Hunaja-kaura saunavoi Blueberry Living Hunaja-kaura saunavoi 
Blueberry Living Hunaja-kaura saunavoi on rentouttaviin saunahetkiin sopiva kosteuttava luonnonmukainen vartalotuote. Sopii kaikille ihotyypeille.
 19,90€  
 
Blueberry Living Mansikka suihkugeeli Blueberry Living Mansikka suihkugeeli 
Ihana kesälle ja mansikoille tuoksuva luomusuihkugeeli. Sisältää aitoa luomumansikkajauhetta ja kosteuttavaa luomuauringonkukkaöljyä.
 9,90€  
 
Blueberry Living Mansikka vartalovoide Blueberry Living Mansikka vartalovoide 
Aitoa suomalaista mansikansiemenöljyä sisältävä vartaloemulsio ihosi hoitoon. Voide on emulsiomainen, imeytyy hyvin ja tuoksuu aidolta mansikalta. Ei sisällä eteerisiä öljyjä.
 16,90€  
 
Blueberry Living Piparminttu jalkavoide Blueberry Living Piparminttu jalkavoide 
Pehmeä ja hyvin imeytyvä voide kuiville jaloille. Luomuoliiviöljy ja kotimainen luomurypsiöljy kosteuttavat ja rauhoittavat kuivia kantapäitä.
 16,90€  
 
Blueberry Living Tyrni käsivoide Blueberry Living Tyrni käsivoide 
Blueberry Living Tyrni on raikkaantuoksuinen, todellinen luomuvoide kuivien käsien hoitoon! Sisältää mm. vitamiinirikasta suomalaista tyrninsiemenöljyä.
 16,90€  
 
Blueberry Living Tyrni suihkugeeli Blueberry Living Tyrni suihkugeeli 
Tämä suomalaista luomurypsiöljyä ja tyrnirouhetta sisältävä suihkugeeli jättää ihosi pesun jälkeen ihanan pehmeäksi. Hellävarainen, vaahtoaa pehmeästi ja tuoksuu raikkaalle greipille.
 9,90€  
 
Blueberry Living Tyrni vartalovoi Blueberry Living Tyrni vartalovoi 
Helli ihoasi tällä pehmeällä luonnonmukaisia raaka-aineita sisältävällä vartalovoiteella. Blueberry Living Tyrni vartalovoin tuoksuna on raikas greippi. Sopii normaalille ja kuivalle iholle.
 19,90€  
 
Blueberry Living Tyrni vartalovoide Blueberry Living Tyrni vartalovoide 
Sisältää tehokkaasti kosteuttavaa suomalaista tyrnisiemenöljyä, luomulaatuista auringonkukkaöljyä ja kotimaista vitamiinirikasta luomurypsiöljyä. Tuoksuna raikas greippi. Kaikille ihotyypeille.
 16,90€