Verkkokauppa / Kauneus ja terveys / Kauneus ja terveys / Saltlife
Tuoteryhmät
Merkit
Pikahaku

Saltlife


 Kuva   Tuotenimi+   Hinta 
Piranske Soline Perinteinen karkea merisuola Piranske Soline Perinteinen karkea merisuola 
Piranske Soline on käsinkerättyä, jalostamatonta karkeaa merisuolaa Adrianmerestä, Slovenian edustalta. Lempeä aromaattinen maku.
 4,95€  
 
Saltlife Himalajan mutanaamio Saltlife Himalajan mutanaamio 
Saltlife Himalajan mutanaamio on ainutlaatuinen, luonnonmineraaleja ja kristallisuolaa sisältävä kasvonaamio.
 12,90€  
 
Saltlife Himalajan solekivet Saltlife Himalajan solekivet 
Aito Himalajan kristallisuola suurina lohkareina. Puhdas, testattu ja turvallinen tuote, joka täyttää EU:n elintarvikelainsäädökset. Sopii erityisesti Sole-suolaliuoksen valmistamiseen tai vaikkapa saunan ilmaa kosteuttamaan.
 9,95€  
 
Saltlife Kylpysuola Saltlife Kylpysuola 
Kilo Himalajan karkeaa kylpysuolaa kauniissa kangaspussissa. Himalajan suolan 84 eri mineraalia puhdistavat, desinfioivat ja kuorivat ihoa, sekä jättävät sen ihanan pehmeäksi.
 6,95€  
 
Saltlife Luomu CurryCocos suola Saltlife Luomu CurryCocos suola 
CurryCocos suolassa on hienostuneita vivahteita aasialaisesta kulttuurista ja ayurvedisista opeista. Ruoansulatusta edistävä. Sopii erinomaisesti itämaisiin ruokiin, kanaruokiin.
 7,50€  
 
Saltlife Luomu Tulisuola Saltlife Luomu Tulisuola 
Tulisuolalla sanotaan olevan onnelliseksi tekevä vaikutus, sillä siinä on mielihyvähormoni endorfiinia vapauttavia tulisia mausteita! Tulisuola sopii erinomaisesti kaikenlaisiin liharuokiin sekä aasialaiseen ja meksikolaiseen keittiöön.
 7,50€  
 
Saltlife Saunasuola appelsiini-vanilja Saltlife Saunasuola appelsiini-vanilja 
Aromaattinen saunasuola sisältää Himalajan kristallisuolaa, kylmäpuristettua jojobaöljyä sekä appelsiinin ja vaniljan eteerisiä öljyjä.
 14,90€  
 
Saltlife Saunasuola eucalyptus Saltlife Saunasuola eucalyptus 
Aromaattinen saunasuola sisältää Himalajan kristallisuolaa, kylmäpuristettua jojobaöljyä sekä eucalyptus eteerisistä öljyjä.
 14,90€  
 
Saltlife Savusuola Saltlife Savusuola 
Suosikkisuola! Savustettu merisuola antaa ruokaan tervan ja nuotion tuoksuja ja tunnelmaa. Erinomainen mauste kala-, liha- ja kasvisruokiin sekä pastaan ja grillaukseen. 100% puhdas luonnontuote, ei sisällä keinotekoisia väri- tai aromiaineita.
 8,90€  
 
Saltlife Suolalamppu 2-3 kg Saltlife Suolalamppu 2-3 kg 
Ei mikä tahansa valaisin! Suolalamppu on luonnollinen ilmanpuhdistaja, joka luo ympärilleen rentouttavaa, lämmintä valoa.
 19,95€  
 
Saltlife Suolalamppu 4-6 kg Saltlife Suolalamppu 4-6 kg 
Ei mikä tahansa valaisin! Suolalamppu on luonnollinen ilmanpuhdistaja, joka luo ympärilleen rentouttavaa, lämmintä valoa.
 32,95€  
 
Saltlife Suolasaippua Saltlife Suolasaippua 
Aito luonnon saippua ja deodorantti! Menestystuote!
 4,95€  
 
Saltlife Suolatiili Saltlife Suolatiili 
Ruoanlaiton uusin hitti! Suolatiilen päällä valmistettu ruoka saa tasaisen suolauksen ja lisäksi Himalajan kristallisuolan terveelliset mineraalit. Suolatiilen päällä kypsennät lihan, kalan ja vihannekset tai paistat munan.
 14,90€  
 
Saltlife Suolatuikku Apple Saltlife Suolatuikku Apple 
Turvallinen, kaunis suolatuikku joka toimii luonnollisena ilmanpuhdistajana. Tuikkuun sopii tavallinen lämpökynttilä. Pakattu kauniiseen kartonkirasiaan. Mainio lahjaidea!
 8,90€  
 
Saltlife Suolatuikku Natural Saltlife Suolatuikku Natural 
Turvallinen, kaunis suolatuikku joka toimii luonnollisena ilmanpuhdistajana. Tuikkuun sopii tavallinen lämpökynttilä. Pakattu kauniiseen kartonkirasiaan. Mainio lahjaidea!
 6,95€